Home

Musicalgroepen lesdagen en tijden

Wat verwachten wij? Tarieven Inschrijven Aanmelden proefles Contact

musicallessen Heteren musicallessen voor kinderen Heteren

 

toneel kinderen

 

zangkoor kinderen arnhem zuid

Tarieven seizoen 2018-2019

Lesgeld peuterdans musical 3-4 jaar 65 euro per blok

Het eerste blok van tien lessen bedraagt 65 euro en loopt van woensdag 24 oktober 2018 tot 16 januari 2019

Bij deelname mag dit lesgeld worden overgeschreven naar onderstaand rekeningnummer. Dit bedrag moet zijn bijgeschreven voor aanvang van de eerste les.

Kindercentrum IKKE Arnhem

NL57 INGB 0004 7882 72

 

Lesgeld Musical productiegroepen 35 euro per maand

Maandelijkse betalingen
Het contributiegeld bedraagt voor seizoen 2018-2019 bedraagt 315 euro. Dit wordt bij deelname aan de productiegroep via een automatische incasso maandelijks van uw rekening geschreven. Dit bedraagt 35 euro per maand.

De automatische incasso's lopen van 27 augustus 2018 t/m 27 april 2018 of van Oktober 2018 t/m juni 2019 In april wordt 15 euro productiekosten extra geincasseerd.

Gelrepas

Kinderen met een Gelrepas kunnen deelnemen aan de musicalgroepen. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. (o.a 10% eigen bijdrage en het gehele musicalseizoen wordt geclareerd, restitutie bij beeindigen van het seizoen is niet mogelijk) Neem even contact op als uw kind wilt deelnemen met de Gelrepas.

Eigen bijdrage musicaluitvoering

Kindercentrum IKKE ontvangt op geen enkele manier subsidie of sponsorgeld van derden. Alle kosten worden gefinancieerd via het contributiegeld.

Voor de groepem die werken aan een musicaluitvoering worden heel veel kosten gemaakt. Meer dan een reguliere teamsportvereniging. Te denken aan alle kostuums, auteursrechten, cd's, scripts, beamerachtergronden, de visagie, headset microfoons, alle knutselwerkjes, eten en drinken bij de uitvoering, licht- en geluidstechnicus, etc. Ook wordt er buiten de gymzaal een grote zaal gehuurd voor de uitvoeringen en moeten er headsetmicrofoons worden gehuurd. De kinderen krijgen medailles, bloemen en iets lekkers etc.

Voor al deze kosten wordt éénmalig 15 euro in rekening gebracht, als u kind deelneemt aan de musicalproductie.Dit bedrag zal eind juni extra van uw rekening geschreven worden.

Dit geldt niet voor de kinderen die deelnemen aan de losse blokken.