Home

Musicalgroepen lesdagen en tijden

Wat verwachten wij? Tarieven Inschrijven Aanmelden proefles Contact

muziek school arnhem

Proeflessen

Wil je een proefles volgen om te kijken of musicalles iets is?

GEEF JE OP voor een proefles

In augustus 2018 vinden er weer proeflessen plaats voor alle groepen. Geef je snel op, want de groepen zitten ieder seizoen vol.

Voor de TARIEVEN van de verschillende groepen klik hier

 

zangles kinderen arnhem zuid

 

musical repetities kinderen Vredenburg Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

MusicalKinderen van 6 t/m 11 jaar

Voor kinderen in deze leeftijdgroep hebben wij twee verschillende groepen. We hebben één productiegroep op de woensdagmiddag. Zij werken een seizoenlang aan één grote musicalproductie en geven een groot optreden in een echt theater. En we hebben een groep op de dnderdagmiddag. En zij krijgen vrije musicalspellessen. Deze lessen worden aangeboden per blok van 10 lessen

Vrije musical spellessen

Dit zijn basislessen, waarbij we werken aan toneel en zang vaardigheden, maar waarbij kinderen niet direct in een grote musicalproductie spelen. In de les worden er theaterspellen gedaan, toneelstukjes geoefend, korte scene uit bekende en onbekende musicals geoefend, musicalliedjes gezongen, dansjes geoefend etc. Soms is het wel mogelijk om een stukje te laten zien in het voorprogramma van de musicalproductie, maar dit wordt altijd besproken met de groep. Deze musicalspellessen zijn uitstekend geschikt voor kinderen die niet goed weten of ze musical wel heel leuk vinden, kinderen die faalangst hebben, kinderen die toneel en zang leuk vinden, maar nog niet toe zijn aan een groot optreden op een podium.

Deze lessen bestaan uit een blok van tien lessen en bedraagt 80 euro per blok

 

Productiegroepen

Deze groepen starten ook met losse spellessen, maar werken gedurende het musicalseizoen aan één grote musical in hun eigen groep. Deze musicalproductie laten zij aan het einde van het seizoen zien in het Theothorne theater in Dieren.

De kosten voor deelname aan een productiegroep bedraagt 35 euro per maand.

 

Woensdag 15.00 tot 16.30uur (productiegroep)

Kinderen van +-6 t/m 11 jaar

Startdatum: 29 augustus 2018

Locatie: Hooghalensingel, arnhem Zuid

GEEF JE OP voor een proefles

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Donderdag 15.00 tot 16.00uur (vrije musical spellessen)

Kinderen van +-7 t/m 12 jaar

Startdatum: 30 augustus 2018

Locatie: Hooghalensingel, arnhem Zuid

GEEF JE OP voor een proefles

 

zangles kinderen Arnhem zuid